Grinders

Wiet grinder kopen?

Ben je op zoek naar een grinder van de allerbeste kwaliteit? Dan hoef je niet langer verder te zoeken. Of je nou op zoek bent naar een klein formaat grinder voor onderweg of een groot formaat crusher om grotere hoeveelheden tegelijk te vermalen. Wij hebben een groot assortiment zodat we voor iedereen wel een crusher hebben die aan zijn/haar wensen voldoet! 

Bekijk hieronder onze collectie aan luxe wiet grinders, crushers en verkruimelaars!

Wat is een grinder?

Een grinder is een apparaatje dat gebruikt wordt om toppen wiet te verkruimelen zodat het verwerkt kan worden in een joint. Een grinder wordt ook wel een crusher of cruncher genoemd. Voor de echte liefhebber van cannabisconcentraten is een goede crusher onmisbaar. Mooie gelijkmatig vermaalde toppen zullen de werking en smaak ervan ten goede komen.

Waarom een grinder van Bullgrinders?

Wij hebben de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel staan. Al onze grinders zijn dan ook gemaakt uit zogenaamd aircraft grade aluminium, oftewel zeer hoge kwaliteit aluminium. Een goede kwaliteit grinder zorgt immers voor een betere vermaling van je wiet en dat zorgt tegelijkertijd voor een betere beleving dan wanneer je gebruik maakt van een goedkope plastic variant. Wij verkopen dan ook uitsluitend metalen grinders. Dit is niet alleen beter voor de beleving maar is uiteraard ook beter voor het milieu dan telkens maar weer een plastic wegwerpvariant te gebruiken. Onze grinders gaan namelijk veel langer mee en we geven dan ook een jaar garantie op al onze grinders!

Onze wiet grinders zijn onder te verdelen in 2 verschillende modellen. Allereerst heb je de variant bestaande uit 2 compartimenten die op elkaar passen. Met zijn scherpe tanden zorgt deze voor een mooie gelijkmatige vermaling van je wiet. Dit model is zeer geschikt voor onderweg en past makkelijk in je broekzak door zijn handige platte design.

Het principe van het grotere model grinder is hetzelfde. Het verschil zit hem in de extra kamers. Deze crusher bestaat uit 4 compartimenten en beschikt dus over een aantal extra kamers. Deze 3e kamer zorgt ervoor dat het je vermaalde wiet opvangt en opslaat. De 3e en 4e kamer worden van elkaar afgesloten door middel van een zeef/filter. Dit zeefje zorgt ervoor dat het THC/kief wordt gefilterd en opgevangen in deze kamer.

We gebruiken cookies om onze webshop te verbeteren. Raadpleeg onze voorkeuren.

0
    0
    Jouw bestelling
    Je winkelwagen is leegTerug naar de shop