Welke betaalmethoden zijn beschikbaar?

Bij Bullgrinders.nl vinden we het erg belangrijk dat betalingen in een veilige omgeving plaatsvinden en dan jij zelf kunt bepalen hoe jij je producten afrekent. Daarom bieden we maar liefst 5 verschillende betaalmogelijkheden aan. Je kunt kiezen uit iDeal, Klarna, PayPal, Bancontact en Sofort.

iDEAL
iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren kun je zeer eenvoudig betalingen uitvoeren via iDeal. Dit is een van de meest gemakkelijke en veiligste manier van betalen.

Klarna – Veilig achteraf betalen
Achteraf betalen via Klarna geeft jou als klant de mogelijkheid om binnen 14 dagen na bestelling te betalen. U krijgt een factuur van Klarna zodra de bestelling verzonden is. Klarna is momenteel beschikbaar voor klanten die zich bevinden in: Nederland, België Oostenrijk, Duitsland en Finland. Wij rekenen € 0,50 per transactie als je gebruik maakt van Klarna.

PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee je betalingen kunt uitvoeren. Via je PayPal account kun je betalen met een gekoppelde bankrekening of via het saldo op je PayPal account. Je hoeft alleen maar in te loggen op je account en op de betaalknop te klikken.

Bancontact/Mister Cash (België)
Voor klanten die zich bevinden in België, bieden wij Bancontact aan. Je kunt betalen in een vertrouwde, veilige omgeving. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren kun je snel en eenvoudig je betaling afronden.

Sofort
Sofort is een zeer eenvoudige betaalmethode die in diverse landen gebruikt wordt. Je kunt veilig betalen middels een overschrijving via je eigen online banksysteem.

We gebruiken cookies om onze webshop te verbeteren. Raadpleeg onze voorkeuren.

0
    0
    Jouw bestelling
    Je winkelwagen is leegTerug naar de shop