Accessoires

Joint savarette, wiet stash box, rolling tray, of andere accessoires kopen?

Rook je graag een jointje en ben je op zoek naar leuke maar vooral handige accessoires om de beleving nog beter te maken? Bij Bullgrinders vind je allerlei accessoires die onmisbaar zijn voor de liefhebber van cannabisconcentraten! Wij vinden de kwaliteit van onze artikelen erg belangrijk. Al onze artikelen zijn dan ook gemaakt uit zogenaamd aircraft grade aluminium, ofwel zeer hoge kwaliteit aluminium. Wij geven dan ook 1 jaar garantie op al onze accessoires!

Bekijk hieronder onze collectie met de meest handige en luxe accessoires!

Joint savarette / houder

Wanneer je graag je joint meeneemt voor onderweg is de joint savarette van Bullgrinders onmisbaar voor je. Zeg vaarwel tegen die gebroken joints in je broekzak. Ook ideaal als je je joint niet in een keer wilt of kunt roken. Deze case dooft namelijk je joint zodat je deze voor een later moment kunt bewaren. Deze houder is 100% geur- en waterdicht zodat jij altijd je joint veilig en discreet kunt bewaren. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Wiet stash box

De stash box van Bullgrinders is geschikt om je wiet, hasj of andere concentraten discreet en hygiƫnisch te bewaren. Door het platte design ideaal voor onderweg omdat hij perfect in je broekzak past. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Net als de joint houder is deze 100% water- en geurdicht!

Rolling tray

Wanneer je regelmatig een jointje draait is een goede rolling tray onmisbaar. Met de rolling tray van Bullgrinders maak je vast en zeker indruk. Speciaal ontworpen zodat de 63mm grinders en weedpuck precies in de daarvoor bestemde gaten passen zodat ze niet ongewenst zullen gaan schuiven. Gebruik de middelste groef om je savarette, aanstekers en andere accessoires te bewaren. De rolling tray beschikt over anti-slip aan de onderzijde.

We gebruiken cookies om onze webshop te verbeteren. Raadpleeg onze voorkeuren.

0
    0
    Jouw bestelling
    Je winkelwagen is leegTerug naar de shop